Hamachi Broodwar (over the internet LAN)

Discussion in 'StarCraft: Brood War' started by Xekojm, Apr 3, 2006.

  1. Xekojm

    Xekojm New Member

    Joined:
    Apr 3, 2006
    Messages:
    1
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    Anyone want to try somthing new with me?

    Goto http://www.hamachi.cc/download
    and download then install it.

    Then, join my existing network.

    Network: SCBWnew
    Password: Password

    When I gather a couple people, i'll host a game over LAN

    Sound like fun? :dance

    Oh yeah...

    Also, if you have a firewall, you may need to allow Hamachi to connect
     
  2. Thalion

    Thalion New Member

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Messages:
    1
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    Ankara
    Hey I also play using hamachi but I have a latency problem. When more than 2 people joins a game it lags very badly and drops right after the start of the game. I have no firewalls and can see the games on udp easily. Do you know which port hamachi uses? And I can play and host frozenthrone with hmachi without any problem.

    Thnx for any help.
     
  3. PauseBreak

    PauseBreak BattleForums Senior Member

    Joined:
    Aug 27, 2003
    Messages:
    4,616
    Likes received:
    12
    Trophy points:
    0
    Yeah.....I'll use battle.net. Its better thx

    go advertise elsewhere thank you.
     
  4. Darkmatter

    Darkmatter Battle God

    Joined:
    Jul 16, 2004
    Messages:
    12,994
    Likes received:
    4
    Trophy points:
    0
    From:
    Palmdale
    I think I'd use battle.net over that to be honest. Now when Battle.net is dead and decaying, maybe then I would play in a small group thing like that. :D
     
  5. TrongaMonga

    TrongaMonga Grumpy Old Grandpa

    Joined:
    Dec 28, 2002
    Messages:
    10,126
    Likes received:
    40
    Trophy points:
    48
    From:
    Portugal
    Hamachi is how I play LOTR: BFME 2, and it works fine. However, you must see to it that your firewall is not blocking anything from that program, and the game.

    Don't know the ports, though...
     
  6. Cjay9

    Cjay9 New Member

    Joined:
    Jul 3, 2007
    Messages:
    1
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    Yo

    yo any 1 wanna play hamachi lotr bfme 2 join my network username is Cjays server lotr 2 password is 123 my other network is Cjay-bfme-and-wylie and the password is 123 join both plz
     
  7. mikeyocho

    mikeyocho BattleForums Newbie

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    2
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    i want to play lotr bfme 2 via LAN so join my hamachi :mikeyocho
    pass:123
     
  8. mikeyocho

    mikeyocho BattleForums Newbie

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    2
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    Cjay9 ehm your network appears to be ful so i made my own 1 if you wanna refer my network i would like that.
    i hope you are positif aboat it.
     
  9. plasticpervert

    plasticpervert BattleForums Newbie

    Joined:
    Jul 23, 2009
    Messages:
    13
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    Battle net is still the best way to find fair games ... :/
     
  10. elfnik

    elfnik Hitman

    Joined:
    Aug 6, 2009
    Messages:
    11
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    definetly battlenet still owns!!!