What's your ISP type?

Discussion in 'Archived Portal Polls' started by coRtALoS, Dec 30, 2004.

?

What is your internet connection type?

  1. Dialup

    10.3%
  2. DSL

    29.9%
  3. Cable

    52.9%
  4. T1 or better (lucky bastard)

    6.9%
  1. coRtALoS

    coRtALoS -=[ Retired BF Admin ]=-

    Joined:
    Sep 17, 2002
    Messages:
    4,274
    Likes received:
    1
    Trophy points:
    38
    From:
    Kabul, Afghanistan
    In preparation for the globally celebrated "Get piss drunk and wake up in a gutter the next morning" day, we're offering a poll this week that won't hurt your head that hard if you aren't able to vote until New Year's Day.

    This week's poll asks what what connection type you're still using. While AOL technically isn't a "real" ISP, for now we'll let it fall under "Dialup". :p

    While I'm at home, I'm on DSL which is much cheaper in my area, however when I'm staying at my apartment while attending college classes, I'm behind a router connected on Cable internet.

    It's impossible to go back to dialup after experiencing the raw power of broadband. :D
     
  2. TrongaMonga

    TrongaMonga Grumpy Old Grandpa

    Joined:
    Dec 28, 2002
    Messages:
    10,126
    Likes received:
    40
    Trophy points:
    48
    From:
    Portugal
    I have cable in both my houses (family and university), but in college we got ourselves a nice T3 connection :)

    In the morning, when not many people is on, my maximum is of around 1 Mb/second ;)
     
  3. Tacitus

    Tacitus The Oldest

    Joined:
    Aug 2, 2002
    Messages:
    2,173
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    A place where there is no dark
    Even teh caveman is more advanced than me and my retarded AOL of teh gay 0_0
     
  4. Emperor Pan I

    Emperor Pan I Respected Member

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    12,653
    Likes received:
    11
    Trophy points:
    0
    From:
    Canada
    DSl connection, but it has some nice speeds attached to it
     
  5. Wing Zero

    Wing Zero lol just as planned

    Joined:
    Oct 27, 2002
    Messages:
    12,203
    Likes received:
    12
    Trophy points:
    38
    From:
    Philly
    DSl slow tho :(
     
  6. stealthey

    stealthey Member!

    Joined:
    Dec 30, 2004
    Messages:
    18
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    at a place
    Cable, but it works like T1+, although i voted for cable. Ive got comcast, advertised speed is 3000k/sec, and it works like 4000k/sec because it tweaked it ;)
     
  7. Khull

    Khull Premium Member

    Joined:
    Dec 1, 2003
    Messages:
    1,701
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    Pennsylvania
    I use Cable. Nothin fancy though.
     
  8. Ntrik_

    Ntrik_ Premium Member

    Joined:
    Jan 19, 2004
    Messages:
    9,687
    Likes received:
    4
    Trophy points:
    38
    T3, Im serious.

    cable
     
  9. stealthey

    stealthey Member!

    Joined:
    Dec 30, 2004
    Messages:
    18
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    at a place
    At your house man?!?!? whoa. What's the speed?
    EDIT: Oh, i saw that in BLACK (of course, so that it is hard to see) you wrote cable. Meh.
     
  10. _Ace

    _Ace BattleForums Senior Member

    Joined:
    May 17, 2003
    Messages:
    1,474
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    Under my bed (Spain)
    640kbps/320kbps cable ^^
     
  11. Induhvidual_1

    Induhvidual_1 BattleForums Senior Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    1,265
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    USA California
    I use DSL
    As long as its not dail-up
     
  12. aphextwin

    aphextwin BattleForums Senior Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    4,394
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    cable > dsl, always

    but i use..... cable
     
  13. RoaCh of DisCord

    RoaCh of DisCord Premium Member

    Joined:
    May 17, 2003
    Messages:
    6,502
    Likes received:
    12
    Trophy points:
    38
    3mb/784kbps DSL
     
  14. SweatyOgre

    SweatyOgre BattleForums Senior Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Messages:
    3,100
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    PA
    How do you figure? DSL isn't affected by the amount of people that are on as cable is. Cable CAN have higher speeds when you pay an assload more.

    I have around 1500/386 DSL that costs me $20 a month through employee discount. :)
     
  15. The_Raven7

    The_Raven7 Member!

    Joined:
    Feb 3, 2004
    Messages:
    180
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    I have AOL Cable, and 1.25 gig ram to compensate. GG bitches.
     
  16. SweatyOgre

    SweatyOgre BattleForums Senior Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Messages:
    3,100
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    PA
    How the hell would 1.25 gig of ram(I havent a clue why you'd use that instead of just 2 gigs, but that's not the point) make up for having a shitty ISP with most likely low bandwidth?
     
  17. Icedragon

    Icedragon BattleForums Addict

    Joined:
    Aug 2, 2002
    Messages:
    836
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    The Swiming Pools
    yeah im on DSL now after being on dial up so damn long (just got it a mouth ago) ports are blocked but i get some where in the 1.5/784 range
     
  18. coRtALoS

    coRtALoS -=[ Retired BF Admin ]=-

    Joined:
    Sep 17, 2002
    Messages:
    4,274
    Likes received:
    1
    Trophy points:
    38
    From:
    Kabul, Afghanistan
    If you mean AOL DSL (not aware AOL offers cable), they're leasing a lower bandwidth from your cable company at a dirt cheap price so they can make the most off of you, and giving you a half-assed service.

    One day you'll see the light. :)
     
  19. Death_Noodle

    Death_Noodle BattleForums Addict

    Joined:
    May 18, 2003
    Messages:
    574
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    Cali
    56k, netzero, better then nothing at all I guess.
     
  20. coRtALoS

    coRtALoS -=[ Retired BF Admin ]=-

    Joined:
    Sep 17, 2002
    Messages:
    4,274
    Likes received:
    1
    Trophy points:
    38
    From:
    Kabul, Afghanistan
    I heard NetZero is actually charging now. Wouldn't that kinda violate the name of their company? :rolleyes

    How much are they up to? Last I saw it was like $5 per month with limited bandwidth you could use per month. Basically AOL's old system.