Warcraft 3 (FT) Hotkey Changer

Discussion in 'Warcraft III' started by Orawa, Jul 27, 2005.

  1. Orawa

    Orawa New Member

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Messages:
    6
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    Hi, is there any kind of that program in public? if there is tell me the link :)
     
  2. ChrisH36

    ChrisH36 Guy with Most Posts on Quiet Board.

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    15,042
    Likes received:
    4
    Trophy points:
    0
    From:
    Temple Prime, Sarajevo
    Nope, only by custom game specs can you do that. I don't understand why you want to change the hotkeys, most of them are easy to remember.
     
  3. septoiD2

    septoiD2 Member!

    Joined:
    Nov 9, 2003
    Messages:
    81
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    Toronto
    Maybe he wants to change them for specific maps like tower wars or something?
     
  4. ChrisH36

    ChrisH36 Guy with Most Posts on Quiet Board.

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    15,042
    Likes received:
    4
    Trophy points:
    0
    From:
    Temple Prime, Sarajevo
    I just said that it can only be done for custom maps.
     
  5. Hammer90

    Hammer90 Member!

    Joined:
    Aug 14, 2005
    Messages:
    19
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    y wpuld any1 want to change the hotkeys there easy any way
     
  6. ChrisH36

    ChrisH36 Guy with Most Posts on Quiet Board.

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    15,042
    Likes received:
    4
    Trophy points:
    0
    From:
    Temple Prime, Sarajevo
    Yeah, I wondered that myself when I first saw this thread. Considering the basic commands are usually the first letter of the command.
     
  7. Anya

    Anya BattleForums Newbie

    Joined:
    Jul 13, 2009
    Messages:
    1
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    I need to change one hotkey. Here's what's the problem. I've went on a trip in Germany and I bought there Warcraft. ;) Now, when i play DotA, hotkey for entrance to heros abilities is the same is hotkey for ulti spel. ;) So I need to click on the picture of the spel to activate it and that's too complicated when you're in the middle of a game. ;) What should i do?
     
  8. ElimDK

    ElimDK BattleForums Newbie

    Joined:
    Jul 23, 2009
    Messages:
    15
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    Been looking for this, DoTA needs QWER.
     
  9. xmanlevel

    xmanlevel New Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    1
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    I think a couple professional hands enough !hehe
     
  10. Octopor

    Octopor your whole family is made of meat

    Joined:
    Nov 28, 2003
    Messages:
    2,043
    Likes received:
    2
    Trophy points:
    38
    DotAKeys.
     
  11. coRtALoS

    coRtALoS -=[ Retired BF Admin ]=-

    Joined:
    Sep 17, 2002
    Messages:
    4,274
    Likes received:
    1
    Trophy points:
    38
    From:
    Kabul, Afghanistan
  12. _WaRLoRD_

    _WaRLoRD_ BattleForums Newbie

    Joined:
    Aug 5, 2009
    Messages:
    23
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    i like to use Warkeys they are good at running custom keys for heroes and i can asign my numpad to keyss if i rlly wanted to but im running on a g15 keyboard so i jsut use my g keys as numpad lol.
     
  13. Deny-My-Creep

    Deny-My-Creep BattleForums Newbie

    Joined:
    Aug 8, 2009
    Messages:
    15
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    hehe i think i myt be able to help u guys here. i use warkeys where u can remap ur hot keys to any key u wan and there is a inventory assigner as well . so no more reaching to the numpad for dagger ;) google warkey and u shud be able to get hold of it. the programme is allowed in all pro-tourneys . thats what we used at WCG-SG. hope this helps . cheers