Starcraft Map Xtra Editor

Discussion in 'StarCraft Maps, Patches & Mods' started by C-TG, Jul 10, 2003.

  1. C-TG

    C-TG New Member

    Joined:
    Jul 9, 2003
    Messages:
    12
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    Mental Hospital
    Hello..I need help. i have another post similar like this but i guess two is better. Anyways my question is, When u get Map xtra editor and u have to choose which thing u open it with. I made a mistake and used the wrong thing to open and now i cant switch it back to WinRAR. Wat do i do?
     
  2. tassadar920

    tassadar920 Member!

    Joined:
    May 18, 2003
    Messages:
    2,048
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    My house
    Why are you opening it with a dif program neways?

    Ez:

    delet the current program, re dl the program again, and open it with the correct program.

    (note: you must have sc instaled to use starcraft x-tra)
     
  3. C-TG

    C-TG New Member

    Joined:
    Jul 9, 2003
    Messages:
    12
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    Mental Hospital
    I tried but it wouldnt work..did u mean to delete SC BW?cause i deleted the Xtra Editor.
     
  4. Lwek

    Lwek Member!

    Joined:
    May 18, 2003
    Messages:
    4,487
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    You donwnloaded the .rar file? Isn't there a choice where you can either do .zip or .rar. Download .zip if able.
     
  5. C-TG

    C-TG New Member

    Joined:
    Jul 9, 2003
    Messages:
    12
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    Mental Hospital
    A choice? u can pick? how?
     
  6. tassadar920

    tassadar920 Member!

    Joined:
    May 18, 2003
    Messages:
    2,048
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    My house
    go to stormcoast-fortress.net and download it from there...

    also. Please do NOT bump a thread just so you ask the smae question twice.
     
  7. (V)aster)V(ind

    (V)aster)V(ind Member!

    Joined:
    Jun 25, 2003
    Messages:
    564
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    permantly fused to the PS2
    or check the FAQ thread, that place has a link to SCXE. Even if it didn't delete, u could just redl it and it would ummm...how to say this...overwrite it, I guess (like the ps2 when saving games).