SimplySerene UI 2.2 by Me (Version Update)!

Discussion in 'World of Warcraft' started by Jason, Sep 2, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Octopor

    Octopor your whole family is made of meat

    Joined:
    Nov 28, 2003
    Messages:
    2,043
    Likes received:
    2
    Trophy points:
    38
    AG_UnitFrames no longer works for me, does it need to be updated or something?
     
  2. Renzokuken

    Renzokuken Saved

    Joined:
    Oct 11, 2002
    Messages:
    8,812
    Likes received:
    12
    Trophy points:
    0
    From:
    Zanarkand
    Yeah my AG_UnitFrames gets buggy and sometimes does not show any portraits whatsoever, so i need to relog.
     
  3. Jason

    Jason BattleForums Guru

    Joined:
    May 10, 2003
    Messages:
    11,073
    Likes received:
    2
    Trophy points:
    38
    I get random people saying that their ag_UnitFrames addon is funky. But for me it was working fine. They probably did update however. The Ace2 addon team at wowace forums update constantly. I'll edit this with a link to the updated ones if there are any.
     
  4. Octopor

    Octopor your whole family is made of meat

    Joined:
    Nov 28, 2003
    Messages:
    2,043
    Likes received:
    2
    Trophy points:
    38
    There's also a bunch of other out of date addons that need updating, according to my World of Warcraft AddOn list atleast.
     
  5. Jason

    Jason BattleForums Guru

    Joined:
    May 10, 2003
    Messages:
    11,073
    Likes received:
    2
    Trophy points:
    38
    Did you load out of date addons in your addons list?

    Regardless download WinAceUpdater: http://www.fighting-dreamers.com/WinAceUpdater.zip
    - WinAceUpdater will automatically find all files you have in your interface folder using Ace2 and allow you to update them all instantaneously.
     
  6. Arkillo

    Arkillo The best of both worlds

    Joined:
    Jun 9, 2003
    Messages:
    10,653
    Likes received:
    6
    Trophy points:
    0
    Am I gonna have to go and download all your faggy addons or are they all included?
     
  7. Arkillo

    Arkillo The best of both worlds

    Joined:
    Jun 9, 2003
    Messages:
    10,653
    Likes received:
    6
    Trophy points:
    0
    I DLed this and expected it to look like what yours did, and it didn't even come close. You telling me I gotta config all thsi shit?
     
  8. Octopor

    Octopor your whole family is made of meat

    Joined:
    Nov 28, 2003
    Messages:
    2,043
    Likes received:
    2
    Trophy points:
    38
    I'll say this, have fun. :)
     
  9. Jason

    Jason BattleForums Guru

    Joined:
    May 10, 2003
    Messages:
    11,073
    Likes received:
    2
    Trophy points:
    38
    Ahaha. Yes you do. That's the point. My screenshots are just to show you how it CAN look, not how it WILL look. This UI is more for you to experiment with and learn UI functions and the like much better.
     
  10. Nicholas The Slide

    Nicholas The Slide BattleForums Senior Member

    Joined:
    Apr 5, 2004
    Messages:
    1,299
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    Wisconsin
    Question, you said delete your "fonts" folder and replace it with the one in the simplyserene folder...however i just downloaded 2.2 and there is no font folder in the simplyserene folder.
     
  11. Jason

    Jason BattleForums Guru

    Joined:
    May 10, 2003
    Messages:
    11,073
    Likes received:
    2
    Trophy points:
    38
    That's if you're upgrading from 1.0 to 2.0. If you're getting 2.2 then you need 2.0 first.
     
  12. Renzokuken

    Renzokuken Saved

    Joined:
    Oct 11, 2002
    Messages:
    8,812
    Likes received:
    12
    Trophy points:
    0
    From:
    Zanarkand
    This is directed to anyone who wants their UI to look like Jasons....download his WTF folder and just replace names & such. Bingo, a sweet ass UI.
     
  13. Nicholas The Slide

    Nicholas The Slide BattleForums Senior Member

    Joined:
    Apr 5, 2004
    Messages:
    1,299
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    Wisconsin
    about 90% of the time when i start wow it says that ag_unitframes is calling a nil value. and i cant change that.
     
  14. Jason

    Jason BattleForums Guru

    Joined:
    May 10, 2003
    Messages:
    11,073
    Likes received:
    2
    Trophy points:
    38
    You need to update the addon.
     
  15. Renzokuken

    Renzokuken Saved

    Joined:
    Oct 11, 2002
    Messages:
    8,812
    Likes received:
    12
    Trophy points:
    0
    From:
    Zanarkand
    Everything works fine except for my chat windows which i think are separate from any mods. I can create new ones, lock, unlock etc, but if i open my map open or re-log or just do anything, they all close on me and i'm left with the original default chat box on the left. The combat log eventually returns and i have to create my guild chat one again. ****ing annoying, anyone else have this problem?

    CHAT BOXES FTL!
     
  16. Renzokuken

    Renzokuken Saved

    Joined:
    Oct 11, 2002
    Messages:
    8,812
    Likes received:
    12
    Trophy points:
    0
    From:
    Zanarkand
    Thread unstuck and closed. I will post links to the WinAceUpdater in the Handy WoW Links thread.

    If anyone used his mod and is having troubles, or wants one that is similar, post a thread. I use WinAceUpdater for most of my mods, so i can help you out.
     
Thread Status:
Not open for further replies.