Report all bugs here please.

Discussion in 'Forum Support' started by RoaCh of DisCord, Sep 1, 2006.

  1. TrongaMonga

    TrongaMonga Grumpy Old Grandpa

    Joined:
    Dec 28, 2002
    Messages:
    10,126
    Likes received:
    40
    Trophy points:
    48
    From:
    Portugal
    [imgr]http://xs206.xs.to/xs206/06386/bf1.JPG[/imgr]

    Two bugs in the image. The top bar, and there's nothing to buy in the store.
     
  2. DeadLocked

    DeadLocked BattleForums Addict

    Joined:
    Dec 27, 2002
    Messages:
    788
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    I seem to have a problem seeing thumbnails of attached images. Seems to be on all skins. I went thru them.

    Yes. I attached an image to this, and i can't see that its there. ANyone else having that problem?
     
  3. ST

    ST Premium Member

    Joined:
    Aug 6, 2003
    Messages:
    2,579
    Likes received:
    8
    Trophy points:
    38
    From:
    Phoenix, Arizona
    [glow=black]Ugh, I was installing a BUNCH of hacks last night again and noticed the blank page for infractions. Thanks x42.[/glow]
     
  4. DeadLocked

    DeadLocked BattleForums Addict

    Joined:
    Dec 27, 2002
    Messages:
    788
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    Mahjong Solitaire, and SOlitiare scoring systems are broken. INcase that's a 'bug'
     
  5. EEX_ca_aok

    EEX_ca_aok Praetoris Maximus

    Joined:
    Jun 5, 2003
    Messages:
    2,587
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    Canada
    About 50% of my BF forum images are broken. All of the reply options (bold, etc), the reply, report, PM, profile, quote, post icons, and more are broken and giving me the ALT text. I get a "connect to broadband server" message indicating for all intensive purposes my internet cant link to the images. Sigpics, Avatars, and all other websites look fine.

    Edit: Appears to be fixed at the moment. If you guys did something to fix it, thanks :p