P~has anyone ever tried a cannon rush?

Discussion in 'StarCraft Strategy Guides' started by sexynatzi, Aug 25, 2002.

  1. AKA-47

    AKA-47 Member!

    Joined:
    Sep 28, 2002
    Messages:
    1,328
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    If the enemy gets a scout probe into my base i will always see it.
     
  2. shrimpshark

    shrimpshark Member!

    Joined:
    Sep 3, 2002
    Messages:
    1,175
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    36
    The area not the base.
     
  3. AKA-47

    AKA-47 Member!

    Joined:
    Sep 28, 2002
    Messages:
    1,328
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    How is he going to get into my base area without entering through the cliff ramp where i wall-in?
     
  4. shrimpshark

    shrimpshark Member!

    Joined:
    Sep 3, 2002
    Messages:
    1,175
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    36
    Not everyone walls in!
     
  5. AKA-47

    AKA-47 Member!

    Joined:
    Sep 28, 2002
    Messages:
    1,328
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    Yes, almost everyone walls in vs toss. Im not talking about a bunker-in with tanks, im talking about 2 supply depots and a barrack on top of the cliff to stop goons from entering ur base.
     
  6. Richochet

    Richochet Member!

    Joined:
    Oct 4, 2002
    Messages:
    23
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    Canada
    Cannon rush works if the player goes 8 miners then build....If you pilon at 7 then go, with a map hack you should get into thier base in time...Even if you can't cannon, you can take the vespine gas, and mess with the miners, put a pilon in the mineral field, then come in with 2 zealots...It works on a 2v2, its harder to do on a 1v1.
     
  7. SmashBros.Pro

    SmashBros.Pro BattleForums Senior Member

    Joined:
    Sep 5, 2002
    Messages:
    1,159
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    Bin Laden's Secret
    I understood about 10% of that...

    And if you have to use a maphack to win, there is no point in playing.
     
  8. BartHEzZ_

    BartHEzZ_ Guest

  9. AKA-47

    AKA-47 Member!

    Joined:
    Sep 28, 2002
    Messages:
    1,328
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    Well any player with skills wont use maphacks. If u have to cheat to win, then u must really suck.
     
  10. Eldrich

    Eldrich Member!

    Joined:
    Oct 14, 2002
    Messages:
    18
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    Maryland
    Agreed.
     
  11. shrimpshark

    shrimpshark Member!

    Joined:
    Sep 3, 2002
    Messages:
    1,175
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    36
    map hack sucks i like spoofing u still get the rec but u can change the colar of ur name and stuff NOT A HACK SINCE U STILL GET THE REC!
     
  12. SmashBros.Pro

    SmashBros.Pro BattleForums Senior Member

    Joined:
    Sep 5, 2002
    Messages:
    1,159
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    Bin Laden's Secret
    Actually spoofing is hacking. Battlenet didn't create the game with different font styles and someone came up with the idea of hacking the text. Just like BOTs are hackes too. Not harmful hacks, but they are.
     
  13. AKA-47

    AKA-47 Member!

    Joined:
    Sep 28, 2002
    Messages:
    1,328
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    Spoofs isn't cheating, just annoying.
     
  14. Eldrich

    Eldrich Member!

    Joined:
    Oct 14, 2002
    Messages:
    18
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    Maryland
    Blizzard does host an application for PC users to change their font on Battle.net.

    "Font Utility - An easy to use program for changing your Battle.net font
    Note: This program only works with Warcraft II BNE, Diablo I, Starcraft, and Starcraft BroodWar"

    Plus, besides map hacks, there are hacks that rid of the tech tree, rid the need for the supply/psi, let you get over the regular 200max supply/psi, mineral hack, speed hack, etc. The list really does go on, sadly.
     
  15. AKA-47

    AKA-47 Member!

    Joined:
    Sep 28, 2002
    Messages:
    1,328
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    I know...
     
  16. shrimpshark

    shrimpshark Member!

    Joined:
    Sep 3, 2002
    Messages:
    1,175
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    36
    bots arnt hacking bots are made to pretend to be a user until thay get on b-net!
     
  17. SmashBros.Pro

    SmashBros.Pro BattleForums Senior Member

    Joined:
    Sep 5, 2002
    Messages:
    1,159
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    Bin Laden's Secret
    BOTS are hacks. It is hacking into bnets servers in order to split into 2 diff connections, Its more of a program than a hack, but the program has to hack into bnets servers in order to run.
     
  18. Eldrich

    Eldrich Member!

    Joined:
    Oct 14, 2002
    Messages:
    18
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    Maryland
    However Battle.net does recognize bots as a client. But they call it "Chat."
     
  19. AKA-47

    AKA-47 Member!

    Joined:
    Sep 28, 2002
    Messages:
    1,328
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    Of course bots are hacks, but they dont hurt b.net as much as maphacks.
     
  20. Azncraftboi

    Azncraftboi Member!

    Joined:
    Oct 3, 2002
    Messages:
    49
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    Pleasanton, CA
    You should send 2 probes.. one inside the enemy base, and one in the front of it. If they make a wall, just build a couple of cannons in the front to kill it. Then when they're having a hard time making tanks/barracks, u then make some cannons inside their base..:D