Need To Retrieve My CD-Key

Discussion in 'StarCraft: Brood War' started by XxRaVeNxX0217, Jan 31, 2008.

  1. XxRaVeNxX0217

    XxRaVeNxX0217 New Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    4
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    Ok, so the new patch came out for starcraft, tried to install; automatically and manually.

    And I get



    It tells me to re-install it, but I can't because I lost the cases...still have the CDs and can play one player, but how do I still retrieve the CD-Key from the install folder...
     
  2. Maged

    Maged BattleForums Newbie

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    7
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    You don't actually need to reinstall. On the last StarCraft patch, I finally got motivated enough to make a StarCraft InstallPath generator which fixes this problem:

    StarCraft InstallPath Generator

    Just input the directory, download the file, and open it.
     
  3. XxRaVeNxX0217

    XxRaVeNxX0217 New Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    4
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    Well hot damn, it works, installed patch...but then I get...


    Battle.net is unable to properly identify your application version.

    What the ****!!
     
  4. Maged

    Maged BattleForums Newbie

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    7
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    Has it done this before?
     
  5. XxRaVeNxX0217

    XxRaVeNxX0217 New Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    4
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    Nope, but I did a quick search for 'application version' and I'm not the only person with the problem, yet there wasn't a solution...
     
  6. Maged

    Maged BattleForums Newbie

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    7
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    Are you using Vista?

    You should also try the steps here:
    Technical Support -

    If you still have a problem, re-post this on that forum with a link to here.
     
  7. XxRaVeNxX0217

    XxRaVeNxX0217 New Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    4
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    Hmmm, where there is a problem...I would like to register on the forums, but I need a battle net account, and its been a while since I used battle.net, so I have no account, since I can't get pass this unable to verify application version.

    So, lets see..

    1.Not using Vista
    2. Found My CD-Key, Able to Re-install
    3. Scanned with Kaspersky (free trail, Full, Rootkit, Startup Scan)
    4. Scanned with Fix Wareout
    5. Scanned Spybot Search& Destroy
    6. Ran A Ram Test
    7. Ran A Scan Disk; Drive Came Back 'Clean'
    8. Even Shut Down Every Single Program,through the task manager, including **** I can't see, including 'explorer,' and the only thing was running was starcraft..
    9. Even tried someone else's brood war CD....
    10. Even tried to play it in Safe Mode with Networking..

    Still can not verify application version....

    But you know what I tried, AFTER doing all these, using the Brood War CD...I am able to connect to battle.net on the original starcraft, but still can not connect on brood war battle.net, get that application version issue.... same CD though....
     
  8. abdua2008@yahoo.ca

    abdua2008@yahoo.ca New Member

    Joined:
    Feb 13, 2008
    Messages:
    3
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    im the same problem, but im running vista is that a problem?