Im cant host on Starcraft but i can join games fine with out lag.

Discussion in 'StarCraft: Brood War' started by G.U.N)Shadow, Apr 23, 2008.

  1. G.U.N)Shadow

    G.U.N)Shadow New Member

    Joined:
    Apr 12, 2008
    Messages:
    2
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    I cant host games but i can join games fine with out lag. I tryed the sticky high lat thign on here but it didnt work i dont know if its becus im on vista or wut but plz help me out
     
  2. coRtALoS

    coRtALoS -=[ Retired BF Admin ]=-

    Joined:
    Sep 17, 2002
    Messages:
    4,274
    Likes received:
    1
    Trophy points:
    38
    From:
    Kabul, Afghanistan
    Re: I cant host on Starcraft but i can join games fine with out lag.

    Try this

     
  3. Laharl

    Laharl Guest

    Re: I cant host on Starcraft but i can join games fine with out lag.

    I would turn off Windows Firewall altogether. It's ineffectual like all software firewalls.
     
  4. CloudStrife

    CloudStrife Why so serious?

    Joined:
    Dec 31, 2003
    Messages:
    71
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    It's most likely to do with your rounter or your internet modem. What type of internet do you have?

    PortForward.com - Free Help Setting up Your Router or Firewall

    ^^ that's a good site to get help with hosting. If you go through their tutorials that they have for you, then you should be able to host in no time.

    If you've portforwarded your router and you still can't host, then it's most likely that you have a router/firewall on your internet modem as well (some modems have a built in router/firewall).
     
  5. admiralxgmx

    admiralxgmx Member!

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    23
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    United States
    The problem could be that you have a router. However, there is a way to fix the problem by forwarding your ports. If you have a "Linksys WRT110" router, then click here. If you have a different router, then click here. If neither of those solutions worked, then I recommend you post your tech support problem on several different forums (I recommend you post it on the SS Free, Forum Unity, WarBoards, Trollz, Explosmertacular, the new Battle.net forums, the old Battle.net forums, StarEdit Network, Maplantis, BlizzForums, Creep Colony, BattleReports, Godz Minnionz, StarCraft.org, Battle Forums, Reenactor Entertainment, Facepunch Studios, Lethal Injection, StarCraft Meetup, and D3Scene.ru) and I also recommend you contact Blizzard Entertainment. To contact Blizzard Entertainment you can e-mail "support@blizzard.com" (without the quotation marks), call "(949) 955-1382", go to the channel "Blizzard Tech Support" (without the quotation marks) on the U.S. West gateway, or send them mail at "Blizzard Entertainment | P.O. Box 18979 | Irvine, CA 92623 | United States" (with | meaning go to the next line). I hope this helped.
     
  6. admiralxgmx

    admiralxgmx Member!

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    23
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    United States
    Re: I cant host on Starcraft but i can join games fine with out lag.

    The problem could be that you have a router. However, there is a way to fix the problem by forwarding your ports. If you have a "Linksys WRT110" router, then click here. If you have a different router, then click here. If neither of those solutions worked, then I recommend you post your tech support problem on several different forums (I recommend you post it on the SS Free, Forum Unity, WarBoards, Trollz, Explosmertacular, the new Battle.net forums, the old Battle.net forums, StarEdit Network, Maplantis, BlizzForums, Creep Colony, BattleReports, Godz Minnionz, StarCraft.org, Battle Forums, Reenactor Entertainment, Facepunch Studios, Lethal Injection, StarCraft Meetup, and D3Scene.ru) and I also recommend you contact Blizzard Entertainment. To contact Blizzard Entertainment you can e-mail "support@blizzard.com" (without the quotation marks), call "(949) 955-1382", go to the channel "Blizzard Tech Support" (without the quotation marks) on the U.S. West gateway, or send them mail at "Blizzard Entertainment | P.O. Box 18979 | Irvine, CA 92623 | United States" (with | meaning go to the next line). I hope this helped.
     
  7. FalconArmor

    FalconArmor New Member

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Messages:
    3
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    i need the same help i did the allow program to go through the firewall thing but starcraft wasnt listed as a program can you help me?
     
  8. FalconArmor

    FalconArmor New Member

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Messages:
    3
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    btw i have windows 7
     
  9. FalconArmor

    FalconArmor New Member

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Messages:
    3
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    yeah windows 7
     
  10. Whaturmuva

    Whaturmuva Eating the souls of children

    Joined:
    Sep 27, 2002
    Messages:
    1,149
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    36
    Yes, post it on all of those sites and maybe one person may be able to provide an answer.