Can't open Starcraft Xtra Editor

Discussion in 'StarCraft Maps, Patches & Mods' started by RauViChuVa, Feb 10, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. RauViChuVa

    RauViChuVa Member!

    Joined:
    Feb 9, 2003
    Messages:
    53
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    Iowa is so boring...
    Hey when i downloaded Starcraft Xtra Editor i tried to open it and it wouldnt open

    someone explain to me why this is.....?
     
  2. dbzspirit

    dbzspirit Member!

    Joined:
    Feb 8, 2003
    Messages:
    55
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    well..what did it said?
     
  3. RauViChuVa

    RauViChuVa Member!

    Joined:
    Feb 9, 2003
    Messages:
    53
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    Iowa is so boring...
    it came up with this icon type screen where i have to choose a directory file i think
     
  4. TekBlade13

    TekBlade13 Member!

    Joined:
    Jan 16, 2003
    Messages:
    265
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    MAssachusetts
    hmmmmmm i dont think that happend to me, but is it the screen wihth diff icons sorta in a elliptical pattern? like Classic SP-10 (or w/e) special, and that poot? if so just choose where you want to go, if not, im stumped :-\
     
  5. Crookedfoot

    Crookedfoot Premium Member

    Joined:
    Aug 6, 2002
    Messages:
    1,077
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    Middle of Nowhere
    Any way you could do a screenshot and attach it?
     
  6. Zeratul_DT

    Zeratul_DT Member!

    Joined:
    Feb 10, 2003
    Messages:
    35
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    Buffalo, NY
    That happened to me to, until my friend reminded me that i need winRAR...lol im so dumb.. but ya as long as u have some type of Win program it will automaticcaly open in the just do a search for winRAR
     
  7. RauViChuVa

    RauViChuVa Member!

    Joined:
    Feb 9, 2003
    Messages:
    53
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    Iowa is so boring...
    wow i just opened it up and it rocks!
    thanx zeratul_dt for the advice on getting winRAR
     
  8. Zeratul_DT

    Zeratul_DT Member!

    Joined:
    Feb 10, 2003
    Messages:
    35
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    Buffalo, NY
    hahaha no problem...i felt dumb when i realised i didnt have any type of Win program...and i tried to dl it...but now i need some help.. can anyone give me a quick link to a download for the Java Runtime file required for GUEdit?
     
  9. NFC-Blutwurst

    NFC-Blutwurst Member!

    Joined:
    Jan 16, 2003
    Messages:
    168
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    german
  10. NFC-Blutwurst

    NFC-Blutwurst Member!

    Joined:
    Jan 16, 2003
    Messages:
    168
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    german
    Maps
    - Kartentypen
    - Herausragende
    Karten

    - Map Datenbank
    - Tools <-- click
    - Tip und Tricks
    (FAQ)
    - Aktionen
    - Links
     
  11. Soujiro

    Soujiro Member!

    Joined:
    Jan 21, 2003
    Messages:
    701
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
  12. NFC-Blutwurst

    NFC-Blutwurst Member!

    Joined:
    Jan 16, 2003
    Messages:
    168
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    german
  13. NFC-Blutwurst

    NFC-Blutwurst Member!

    Joined:
    Jan 16, 2003
    Messages:
    168
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    german
    next version coming soon
    [​IMG]
     
  14. Wing Zero

    Wing Zero lol just as planned

    Joined:
    Oct 27, 2002
    Messages:
    12,203
    Likes received:
    12
    Trophy points:
    38
    From:
    Philly
    i hope for windows ME cuse by the border in the screen shot it XP
     
  15. C-TG

    C-TG New Member

    Joined:
    Jul 9, 2003
    Messages:
    12
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    Mental Hospital
    I need help

    I NEED HELP!!! i didnt kno i needed WinRAR so i clicked open it with StarEdit now i cant change back....I tried changing it at the properties but there is no WinRAR.
     
  16. tassadar920

    tassadar920 Member!

    Joined:
    May 18, 2003
    Messages:
    2,048
    Likes received:
    0
    Trophy points:
    0
    From:
    My house
    PLEASE DO NOT BUMP THREADS.
     
Thread Status:
Not open for further replies.